Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2010 17:07 - ОТСЛАБНИ СЕГА... АКО ЖЕЛАЕШ!
Автор: aleff Категория: Новини   
Прочетен: 949 Коментари: 0 Гласове:
0



Какво виждате, когато се погледнете? Коремът Ви – толкова голям!? Ханшът Ви – огромен!? Призракът – целулит?!

ОТСЛАБНЕТЕ СЕГА с аржентинската програма за отслабване HERMOSO”.

За връзка: silvi_and_krasi@abv.bg, skype: ezominerali.

МОЖЕТЕ ДА ИЗГЛЕЖДАТЕ УДИВИТЕЛНО

Идеята за този блог възникна, когато се разхождах. 70% от хората, които срещнах бяха с наднормено тегло или затлъстяване. Осъзнах, че хората дори не могат да се погледнат в огледалото и да си зададат въпроса: „Какво направих със себе си?” Да, какво сте направили със себе си? Вие ще си отидете от света, без да разберете, че можете да изглеждате удивително! Че във Вашето болно и затлъстяло тяло се крие някой, който е здрав, в чудесна форма и който обича себе си.

Събудете се! Престанете да завиждате на хората с прекрасна физическа форма. Вместо това вземете нещата в свои ръце и се превърнете в един от тях! Оплаквате се, че вашият приятел стои до вас и гледа друга жена с възхищение в очите или че погледът на съпруга ви проследява красивите жени, докато всичко, което трябва да направите е – сами да се заемете със собственото си тяло и да се промените.

Просто се погледнете – разгледайте се продължително и внимателно. Какво виждате? Коремът Ви – толкова голям! Ханшът Ви – огромен! Но повечето мъже и жени в България (или другъде) са точно такива, ще кажете Вие. Това е просто успокоение и Вие знаете много добре, че не се изправяте пред истинския проблем. Сприятелете се с хора, които са обсебени от желанието за добра форма на тялото си, и оставете да ви накарат да се почувствате с понижено самочувствие, поради тяхната самоувереност и красота. Разберете, че Вие също можете да сте красиви, ако спрете да бягате от действителността. Съберете смелост, за да си внушите убеждението, че сте най-интелигентното и съзнателно същество на планетата! А след това живейте според това разбиране! Използвайте интелекта си, без да се влияете от предварителни представи, за да се запитате за сегашното си състояние.
Всичко, което е необходимо да направите, е просто да вземете решение – ДА, ЩЕ ГО НАПРАВЯ!

© 2010, Силвия Атанасова - автор, All rights reserved!






Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aleff
Категория: Новини
Прочетен: 156714
Постинги: 34
Коментари: 52
Гласове: 41
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930