Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2010 13:22 - МАГИИ?!
Автор: aleff Категория: Новини   
Прочетен: 1412 Коментари: 0 Гласове:
0



МАГИИ?! image
Уважаеми господин Куртев,
Напоследък все повече битува, че хората имат някаква магия. Ясновидки, пророчици и други винаги вещаят, че има направена магия или родово проклятие. Бихте ли споделил Вашето мнение? Благодаря Ви предварително.
С уважение: Емилия Георгиева , гр. София.

Ще започна с една тибетска мъдрост. Костенурката се ражда на 5 см. от земята, живее също на 5 см. от земята. А е едно от най дълголетните същества на планетата. Защо ли?!

Защото, костенурката знае, колко са 5 см. и не си въобразява, че са 500 000 см . например. Тоест тук не съществува въображение или невежество, а рационално мислене.

Или казано по простичко по темата, въображението на един индивид може да го превърне в такова състояние, че въпросната личност да заболее от собствените си представи.

Нямам намерение да ви стряскам с различните оцветители на така наречените магии. Дали е черна, бяла, сива, червена и прочие, това го оставям на „експертите” по цветовите гами. Също така няма да ви занимавам с предметна и други подобни образци наподобяващи на зловеща икебана.
Ще класифицирам нещата по следният начин:

1.Отмъщението на органите или да си направиш магия сам.

Човекът е съставен от множествена кристална решетка с фини канали по които протича необходимата енергия. Когато тази енергия протича перфектно, така както е заложена, човешкият организъм е в пълна хармония.

Какво представлява тази енергия? Божествената мисъл, тоест духът в тялото. Когато нивото на тази енергия е под границите настъпват чувствителни проблеми пораждащи болки, болести и смърт. Всеки орган има своите часове на активната енергийна циркулация в органите - Денонощната циркулация на енергията оросява всеки орган и неговия канал за 2 часа през определени часове от денонощието.

Например,стомах – от 7 до 9 часа. Фините частици на енергията доставят определени елементи в организма. В човека, разбира се, тези елементи са съединени, като образуват много хиляди различни извънредно сложни и чудни съединения. Модните хитове наречени с гръмки слова диети за нула време лишават суетниците от необходимите вещества и съответно даден орган си „отмъщава” в последствие.

Или лишавайки стомахът от дейност в неговият часови пояс, той става раздразнителен и на по късен етап си отмъщава, като заработва със силни обороти и диетата се оказва просто ужасна магия направена от собствената човешка суета. Лично аз избягвам думата магия като я заменям с агресивни негативни влияния –АНВ.

Има и още нещо, когато говорим ние отделяме така наречената прана от устата си. За да се ползува от праната, човек трябва да изучава нейните закони, защото от неправилното разпределение на праната в човешкото тяло произлизат различните болести.

Когато се храним и говорим обсъждайки или подигравайки се на познати, колеги се отделя токсична прана,, която попада в храната ни и после се чудим, кое от къде ни е дошло. Изобщо, болестите произтичат от неправилното разпределение на праната в човешкия организъм.

В книгата си „Минералотерапия” Иван Митев пише: Ако нивото на енергията спадне или се източи от белите дробове, ще реагира кожата ви, при стомахът настъпват натрапчивите мисли и неврози, при десен бъбрек импотентност / при мъжете /, ляв бъбрек – костната система, зъби и косата. Липсата на необходимата енергия на двата бъбрека може да доведе до срив на слуха, сърдечната агресия до дисбаланс на имунната система. Обобщено звучи така, да си направиш сам АНВ или така наречената самостоятелна магия върху самият себе си.

2. Волната или не волната атака на биовампирите.


Ние водим динамичен живот, храним се химия, подложени сме на стрес особено в мегаполисите / съобразно нашите географски ширини /. И съвсем нормално е част от хората да изгубят нивото на енергията си. Интуитивно тези люде си я набавят от други чрез АНВ. Намират своите жертви и започва едно вероломно точене на енергия от страна на биовампирът.

Една част от тях постоянно си я набавят като се жалват с проблемите си пред вас. Други ви канят на раздумка / клюки / натоварвайки вас и облекчавайки себе си. Трети говорят прекалено бързо и вие усещате, едва ли не , че се задушавате. Прекаленото здрависване води също до атака за вашата енергия. Естествено не бива човек да стига до мнителност, но би следвало да се съобрази с такива хора и по възможност да ги избягва. Това е така наречената „невинна” магия.

3. „ Имам ли магия? „ – най често задаваният въпрос.

За да зададете този въпрос, значи нещо не е наред с вас. Шестото чувство или състоянието ви подсказва нещо, странно, необичайно, което не е част от вашето ежедневие. И ето, че първата ви мисъл е за направена магия. Просто си казвате – „Не ми върви” и търсите съвет или помощ от гилдията на паранормалното.

Да разгледаме симптомите – болки в гръбнака, най често в областта на 12 те гръдни прешлени, обърканост, замайване, необясними невротични състояния, горещи вълни и прочие. Такива са показателите при АНВ, но би следвало първо да се обърнете към лекар. Да се снеме анамнеза. Но понякога медицината е безсилна и хората търсят алтернатива.

Споделяйки с познати научават, че еди кой си имал същите проблеми, отишъл при маг Х и станало чудо, всичко изчезнало изведнъж. Започва се едно лутане, звънене по врачки, екстрасенси и още куп експерти в тази област. Повярвайте ми, много от окултистите ще ви заявят, че имате магия. Причините са две, първата, вие сами давате повод за да получите отговор ДА, второ кой би изпуснал изгодният клиент, парите имам в предвид. Така че, внимавайте, какво си пожелавате.

4. Как достига магията до нас?

Дали я има или няма, нека всеки сам прецени. Ние дишаме кислород, това е факт. Виждаме ли го,не! Това че, не го виждаме не означава, че го няма. И това също е факт. Не виждаме аромата на даден парфюм, но се наслаждаваме на него или обратно. Или в пространството долавяме невидими частици, които ни правят бодри или нервни.

Магията също е част от незримото, но с тази разлика, че е насочена към един или друг от нас. Как преминава от извършителят до нас? Това е един силен негативен мисловен процес, който преминава през няколко етапа и чрез различни методи. При всички случаи трябва да достигне до биополето на мишената. Да проследим няколко примера:

5. Обсебване -


Често задаващият въпрос, дали има магия става жертва на такава. По време на посещението си „експертът” наблюдава постоянно, челото, гърлото, деколтето или всичко открито по тялото, където се намират енергийните центрове, така наречените чакри. Злите вълни изригват само от една единствена чакра вградена в слънчевият сплит. По вещите в занаята знаят, че всяка чакра се отваря и става лесно проходим вход към биополето на човека.

Енергията най лесно изтича през даден индивид, когато на лице има напрегнатост, притеснение и прочие. Магьосникът бързо открива с очите си отвореният вход и източва енергията ви. Дори и да нямате магия, вашето биополе е пробито и съвсем логично е да получите по горе упоменатите симптоми.

След проведената „консултация” магът ясно отсича – „Имаш магия, ще трябва да я чистим.” Това е един вид умишлено обсебване. След няколко дни вие отново сте при него. Дали ще ви добави енергия е въпрос на способности.

6. Поръчкова магия –

Най срещаното явление в България. Да поръчаш умишлено болест на друг човек, когото ненавиждаш. Завист и злоба, лицемерие и гняв тези основни човешки недъзи водят до поръчка за преднамереното зло. Преди още да е поръчал злобният човек магия, тя вече е направена.

Присвитите очи, леденият поглед, мисленото чумосване са попаднали върху жертвата. Поръчителят не знае, че всъщност плаща за нещо, което е извършил самият той. На магьосникът не му остава нищо друго освен един сценарий от зловещи ритуали, които да разпалят задоволството на поръчителят.

Има едно голямо НО. Ако магът не иска да влиза в грях за невинен човечец, той би могъл да „нападне” самият поръчител, отнемайки от енергията му , защото просто магьосникът е изтощен. Така или иначе агресивното негативно влияние / магията / трябва да бъде отнесено и доставено чрез поръчителят, същият ще трябва да пренесе мисловните заклинания до жертвата, това е най страшното.

Един известен етиопски шаман ми сподели – „Г-н Куртев, ако някой поиска от мен омагьосана вода за да направи зло на съседа си аз ще му я дам. Защото знам, че връщайки се обратно той ще разлее водата насам,натам и неизбежно ще се намокри с нея. Каквото е поръчал ще го опита първи.”

В заключение за магиите ще добавя една до болка позната мъдрост – „ Който каквото сам си направи, друг не може да му го направи.”

http://pogled-v-neizvestnoto-kakvo-ni-ochakv.blogspot.com/


Тагове:   брак,   отговор,   магии,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aleff
Категория: Новини
Прочетен: 156645
Постинги: 34
Коментари: 52
Гласове: 41
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930